Vervolg Huwelijk Ab en Hadewijch

Na twee super feesten en een heerlijke huwelijksreis, komen nu voor Kidz Active de leuke dingen aan bod, namelijk op het verlanglijstje van  Ab en Hadewijch voor hun huwelijk stond  :

    ”wij willen geen cadeaus maar !!!!  

GRAAG DONATIES VOOR KIDZ ACTIVE”

 En wat denk je er is € 3.000,- gedoneerd, een heel groot bedrag, echt super.
Alle donateurs van het huwelijk van Ab en Hadewijch, BEDANKT .

Met dit geld mogen/kunnen we bijna  alles wat met de keuken te maken heeft op de Kidz Active school bekostigen, potten, pannen,  gasfornuis, drie gasbranders buiten, borden, bestek teveel om op te noemen, helemaal top.

De wens om de  kinderen iedere dag een maaltijd te kunnen geven, komt steeds dichterbij, fantastisch.

Geen flauw vallende kindertjes meer, wat vaak voor kwam/komt,  door de lange afstand van huis naar school met een leeg buikje, lopend door de hitte , nu kunnen we straks gewoon een lekkere en gezonde maaltijd voor ze maken  en geven, wij van Kidz Active zijn hier zo blij mee.

Ook vinden we het heel fijn dat Hadewijch en haar beste vriendin Margreth in het nieuwe jaar 2011, zodra de keuken is gebouwd naar Tamale gaan, om te kijken wat er allemaal nodig is, en wat we kunnen en moeten aanschaffen, perfect.

AB & HADEWIJCH JULLIE ZIJN TWEE KANJERS, TOP.

Donateurs van dit  feestelijk gebeuren, super bedankt, mede door jullie bijdrage, zijn er straks heel veel kinderen die tenminste niet meer zo`n hele erge honger hebben.

Yvonne.

Terug