Benefietfeest op 1 mei 2005, een heel leuk feest,

 

 

 

 

 

Na ontzettend veel geregel, zalencentrum De Pontonnier moest vrij zijn op deze dag ( personeel van de Pontonnier ook bedankt, zij gaven ons nog de opbrengst van de fooienpot ) en Ronald de eigenaar gaf ons zoveel muntjes dat we alle vrijwilligers twee drankjes aan konden bieden, de band Matter of Touch waarin John speelt wilden we graag laten spelen en dat is gelukt dat was echt geweldig, aangezien Cees die ziek is ook heeft meegespeeld, dubbel bedankt, ook de geluidsman Frido en de D.J. Stefan die ons op het laatste moment uit de nood hielp, aangezien de afgesproken D.J. Giorgio het af liet weten, bedankt.
En allemaal belangeloos natuurlijk, Maitre Pierre vond iedereen echt heel leuk en heel lief hij nam nog een cadeautje voor de kids mee ook .Zanger Jan van Est plande ons “gelijk nadat we hem vroegen” in zijn programma in, echt gaaf.
Het aanvragen van de loterij vergunning moet zoveel tijd van te voren, zoals ook het uitnodigen van wethouder Hans Spigt die echt een toffe vent is en de loterijverkoop nog even omhoog joeg en ook een leuke toespraak hield. Het maken van de uitnodigingen en het regelen van een drukkerij, want betalen staat natuurlijk niet in ons woordenboek. En natuurlijk veel, heel veel bedrijven en winkels af of ze een donatie of schenking wilden doen voor de loterij, nou dat hebben we geweten hoor, we hadden heel veel mooie cadeautjes om weg te geven.

 

 

 

 

 

Uit Dordrecht willen wij bedanken, Johans Hair Fashion,
Boekhandel Bruna Sterrenburg, Cafe restaurant `t Bevertje,
Drogisterij Sterrenburg, Sow cooking restaurant Wok of Fame,
Merwehal Bowling.

 

 

 

 

 

Uit Barendrecht: De winkels Expert en Intertoys,

Uit Zwijndrecht: Print Kopiviet.

Uit handen van Cees van der Touw van de stichting Yes I Care mochten we de sleutel in ontvangst nemen van ons eigen kantoortje in Zwijndrecht.
Wij hebben nu dus ook een bezoekadres we zitten samen met Yes I Care in het gebouw aan de biesbos 2,3332 EC te Zwijndrecht.

Uit handen van Marc van Leeuwen mochten we de promotie d.v.d. in ontvangst nemen. Die Marc en zijn team van Cirquest uit Amsterdam speciaal voor ons hebben gemaakt.

Uit handen van ons nichtje Lucca Oldenburg mochten wij een prachtige poster in ontvangst nemen, door haar vader Coen Oldenburg ontworpen.
Ook hadden zij er al 10 van laten drukken.


De dag voor het feest mochten we een beeldje in ontvangst nemen ( die wij Kidz Actiefje hebben genoemd ) gemaakt en ontworpen door de kunstenares Elly du Clou, van Alex van de Galerie Bellas Artes uit Kerkwerve.
Wij hebben ons eerste beeldje geschonken aan Marc van Leeuwen van Cirquest en ons tweede beeldje, aan wethouder Hans Spigt.

We hadden ook de catering geregeld maar die trok zich later terug en moesten we weer opnieuw beginnen met zoeken en denken.
Willy, mijn vriendin met wie ik naar Ghana ben geweest, bood aan om de catering te doen met vier vriendinnen, dank jullie wel, maar wij zijn verder gaan zoeken en dat is gelukt. Van verschillende catering bedrijven mochten we heerlijke hapjes uitdelen op deze dag.
Van Pelt delicatessen, Japans restaurant lotus, Slagerij Nannings
En Cooking n Catering.

Van Rien van Halen mochten we voor deze dag een preekgestoelte lenen.
En er waren nog twee Sabrina`s( nichtjes) die het schminken voor hun rekening hadden genomen en ook nog eens erg goed waren.
Dus al met al een dag waar vele voor hebben ingezet.

s`Morgens vroeg ging Daan al met de eerste van de band, voor het geluid naar de Pontonnier en moest Rasit het spreekgestoelte ophalen, wij druppelden allemaal daarna binnen.
Het hele team was er om half twaalf terwijl het feest om twee uur zou beginnen de dagen ervoor hadden we de foto`s al laten vergroten en John heeft ze allemaal op hout ( op maten laten zagen) gelijmd en de achterkantjes eraan gemaakt.
En Marco had de uitnodigingen ontworpen die daarna nog naar de drukker moesten.
Maar op 1 mei was alles klaar.
En nadat wij ( Patricia, Manon, Daniëlle, Chantal, Mary,Gulsah, Wendy en ik Yvonne, de zaal in orde hadden gemaakt, kon het feest beginnen en druppelden de eerste binnen.
En bij druppelen is het gebleven, Jacobien kwam nog met vier vriendinnen vanuit Kampen en overhandigde ons een cheque van € 4500, die ze met acties hebben verdiend. Geweldig .Er kwamen gelukkig erg veel familie en vrienden van ons, het had wat drukker gemogen. MAAR al met al was het helemaal TOPPIE.
Ook de fotograaf en de krant waren uiteraard aanwezig. Dus kijk in Dordt Centraal van woensdag de 4 mei en in de Dordtenaar van 7 mei, voor de verslagen en advertenties.
Het was heel gezellig, we hebben heerlijk gedanst, en lekker wat gedronken en heerlijke hapjes gegeten.De opbrengst van het feest en de loterij wordt naar de bank gebracht.

Groetjes, tot op het volgende feest, Yvonne en het team van Kidz Active.