Benefietfeest Ellen Steenbergen

We kregen een super uitnodiging van haar, en zijn uiteraard naar Den Bosch gegaan.
Vrijdagavond 6 april, het feest begon om 20.30 uur in Brasserie Palazzo in Den Bosch. Wij waren met z`n vijven er naar toe, Mary, Chantal, Cynthia, John en ik, Yvonne. Wat een gaaf feest en wat een leuke mensen allemaal!

Het was zo gezellig, IEDEREEN HARTSTIKKE BEDANKT!

Ook alle mensen uiteraard die gesponsord hebben, de eigenaar van het Palazzo, en de band niet te vergeten. Geweldig.

Om half tien heb ik een toespraakje gehouden, wat ik natuurlijk graag deed om iedereen te vertellen wat en waar het geld aan besteed wordt. En toen begon de veiling, ik moet zeggen, we hebben met open mond staan kijken en joelen, we hadden nog nooit zo iets gezien en/of meegemaakt. Er waren prachtige schilderijen gemaakt door oma, er waren beelden, kettingen, kaasmanden, soms zelf gemaakt, soms gedoneerd gekregen, er waren prachtige pakken van van Gils, er was een week in een vakantiehuis van een tante in Spanje, 50 vierkante meter stukadoren, een fietsrit met lunch, een snorfiets rit voor 15 man, een massage van een uur, een massage van 4 uur of 4 x een uur.
Een gratis taxatie van de makelaar van je huis, een trouwauto voor een hele dag, en het ging maar door, het bieden op alles ging ook maar door, het was echt ontzettend leuk.
Ik hoop niet dat ik iets vergeten ben, maar het was ook zoveel, en we zouden nog foto`s krijgen, dus dan komt het vanzelf goed.

Om Half twaalf zijn wij weggegaan, we moesten nog een heel eind terug weer naar Dordrecht, en John moest iedereen nog naar huis brengen, hij was die avond onze chauffeur. Bij het naar huis gaan kreeg iedereen nog een heel leuk bedank kaartje met een colanoot erbij verpakt.

Het was een zeer verzorgd en gaaf BENEFIETFEEST.
ELLEN STEENBERGEN, BEDANKT!

Uiteraard Ruud en alle andere mensen die hieraan hebben meegewerkt ook heel erg bedankt, door deze actie`s kan stichting Kidz Active blijven bestaan en blijven investeren in Ghana.

Ellen heeft te kennen gegeven dat zij het door het feest gesponsorde geld graag steekt in het restaurant wat Kidz Active gaat bouwen. In de ochtend wordt de keuken gebruikt om maaltijden te bereiden voor de kindertjes van onze school, en daarna is het open voor klanten, vrijwilligers etc.
Wij willen daar Ghanese en Europese maaltijden gaan bereiden, en de winst is voor de maaltijden voor de kinderen, zodat zij straks zeker weten dat het eten er altijd is voor ze. Verse groenten fruit en vitamine, dat is wat anders dan drie maal daags tizet wat ze nu krijgen.
Tizet is een papje van water en gemalen maïs.

DEN BOSCH BEDANKT VOOR JULLIE O ZO GULLE GIFTEN.

Klik hier voor het foto-album.

Groetjes Yvonne.


 

Klik hier voor de foto's