Vrijdag, 28 april 2006

We (Marko en ik) zijn als vertegenwoordigers van Kidz Active naar het benefiet diner gegaan wat georganiseerd werd door de commissie van lustrum Vrijspraak van de Universiteit van Tilburg.

Deze commissie had Kidz Active uitgekozen als goed doel waar zij een hele week activiteiten voor organiseerden en het geld wat daarmee opgehaald werd zou dan als donatie aan Kidz Active worden gegeven.

Nou we voelden ons heel vereerd om bij deze speciale avond aanwezig te zijn en het bleek ook een hele speciale avond te worden. Iedereen was sjiek gekleed gekomen en er werd een HEERLIJK diner geserveerd. Tussen de gangen door heb ik nog verteld wat Kidz Active doet en wat de plannen zijn voor het geld wat opgehaald is.

Ook werd er nog een zeer originele veiling gehouden wat ook nog het nodige opbracht.

Na alle toespraakjes van deze en gene was er live muziek waarbij vele zich uitbundig op de dansvloer begaven.

Op een gegeven moment was het bekent wat het uiteindelijke bedrag was wat er opgehaald was en dat het ik in ontvangst mogen nemen. Op de cheque stond het geweldige bedrag van €. 1.000,00 en we waren er echt MEGA blij mee!!!

Maar wat schetste onze verbazing; het bedrag terplekke verdubbeld!!!

Ongelofelijk wat een mooi en een beetje onwezenlijk moment was dat!!

We bedanken hierbij nogmaals alle mensen die hieraan meegewerkt hebben en we bedanken ook nogmaals voor een MEER dan GEZELLIGE en FIJNE avond. Het was echt een voorrecht om hierbij aanwezig te zijn geweest.

Heel veel dankjewel groetjes, Marko Tjemmes en Hotske van Roekel.