Augustus 2017       

Vivian Bohorquez, die via Vrijwillig Wereldwijd, op ons Kidz Active straatkinder/bibliotheek project gaat werken in Tamale, is naar een van onze deelnemersdagen van Ghana geweest, en heeft toen het idee opgevat om haar werkgever te vragen, of er een mogelijkheid was om een container naar Ghana te verschepen, nu is dat het werk van dit bedrijf, en werkt Vivian hier als Logistics Coördinator, maar dan nog.
Haar werkgever van het bedrijf, JOOSTEN-Young Animal Nutrition uit Weert in Nederland, werd er zelf zo enthousiast van, dat we in Tamale de container mogen behouden, dit is een 40ft, dus een hele grote, die Kidz Active dan ook weer als winkeltje wil gaan gebruiken.
Vivian en haar collega`s , maar ook collega`s van andere bedrijven. Vrienden en familie hebben spullen bij elkaar gebracht, en de container mee gevuld.
De container zit nu vol met bureaus, bureaustoelen, tafels, kleding voor mannen, vrouwen en kinderen, schoenen, slippers, kinderfietsjes, speelgoed, schoolmaterialen, schriften, pennen, maar ook een kassa, en noem het maar op en het zit nu in de container, die onderweg is naar Ghana.

Ook dat het gehele vervoer, van Weert, naar Antwerpen en in Ghana naar Tema en dan naar Tamale wordt door Joosten verzorgd.
Daarnaast heeft Joosten ervoor gezorgd dat er een hele grote vrachtwagen naar Zwijndrecht ( Kidz Active kantoor)is gereden en één naar Lanaken ( onze opslag Loods voor vervoer Ghana) om al onze verzamelde dozen en spullen op te halen en gelijk mee te nemen in de container.
Dus ook al onze kleding, verbandmaterialen, een rolstoel, vele operatiematerialen voor de ziekenhuizen, en alle door Natalie verzamelde dozen, zie elders op deze website, zijn nu onderweg.
Onze dank gaat ook uit naar, BCTN, Rotterdam Overseas Network, Hamann International Logistics,Verstegen-Adam Transport en Nukamel Productions. Zonder al deze bedrijven was de hele operatie niet mogelijk geweest.
Neem eens een kijkje op de website van Joosten over het verslag van Vivian. http://www.joosten.nl/vivian-goes-to-ghana/.
Vivian zal, als alles loopt zoals het zou moeten lopen, zelf de container opwachten in Accra, zij is dan zelf jammer genoeg alweer op de terugweg naar huis, Nederland.