Op zaterdag 16 september hebben wij in Zwijndrecht op de vrijwilligers markt gestaan, met het vaste team van Kidz Active. Mary, Patricia, Chantal, Daniëlle, Manon en Yvonne. We hadden een leuke plek, vlak bij de lift en de roltrap, dus in het hart van Walburg.

Op deze dag hebben we onze zelfgemaakte kalenders en placematsen verkocht.
En voor de rest heel veel sieraden uit Ghana, die gemaakt zijn bij Hand in Hand, een invalide project, in een plaatsje boven Tamale.
Deze sieraden en hele leuke tassen heeft Daniëlle voor ons gekocht in Ghana toen zij daar in Juni/juli was.
Robbert-Jan heeft voor Kidz Active hele gave rugzakken meegenomen, uit Ghana, die uiteraard ook verkocht mogen worden.
Mary heeft hele leuke cadeauenvelopjes gehaakt voor de verkoop, waar je geld in kunt doen voor b.v. een verjaardag.
Meneer Slierendrecht heeft weer mooie kaarten aan ons meegegeven, voor de verkoop. Ook mochten we deze keer de zelfgemaaktekaarten van Emmy Bijl verkopen.Al met al een gezellige dag, al was de opbrengst heel matig, € 42,40.

Deze markt was georganiseerd door Vrijwilligers service bureau te Zwijndrecht, onder leiding van Tineke Ruijter.

Wat voor ons heel nieuw was, was dat we deze dag ook in de verzorging zaten, héérlijk. S`Morgens een lekker kopje thee of koffie, een heerlijke lunch met een stukje fruit, `smiddags een pakje fris, en daarna nogmaals een koffie of thee met een heerlijke plak cake.

Tineke en medewerkers bedankt, buiten dat we voor de kraam niets hoefden te betalen, kwam de rest er ook nog gratis bij, Dank jullie wel, namens het Kidz Active Team.

Groetjes Yvonne.