Kidz Active ontvangt € 1000,- van APK centre Krispijn!

In december 2007 zagen Mary en Yvonne in de Dordt Centraal een stukje staan over APK Centre Krispijn. Zij zouden iedere maand een goed doel uitzoeken, en daar
€ 1000,- aan doneren. Dat wilden wij ook wel, dus Yvonne is meteen aan de gang gegaan en heeft een mooie brief geschreven om in aanmerking te komen voor deze donatie.

Eigenlijk hadden we de hoop al opgegeven, want we hoorden niets meer, en Mary en Yvonne wilden al opnieuw gaan schrijven. Maar wat denk je, een telefoontje van Dordt Centraal naar Mary, zittend op kantoor van Kidz Active, dat wij het goede doel zijn geworden van de maand juli 2008.

SUPER ,SUPER, SUPER, SUPER, SUPER, SUPER. € 1000,-

Echt helemaal geweldig, we kunnen het zo goed gebruiken, we moeten € 5000,- bij elkaar zien te scharrelen voor de elektriciteit voor onze school. Als dat er is kunnen we ook computers aan gaan schaffen, kunnen de ouders en oudere jeugd ook lessen gaan krijgen, en kunnen de vrouwen de elektra gebruiken, voor hun naaimachines in de avonduren.

Och beter had het niet besteed kunnen worden.

Op 4 augustus was het dan zover, Mary samen met Chantal en Patricia, zijn door APK Centre Krispijn uitgenodigd om de cheque en het geld in ontvangst te mogen nemen,
€ 1000,-

EEN BETER DOEL HADDEN ZE NIET KUNNEN UITZOEKEN. DANK U WEL APK CENTRE KRISPIJN.

Klik hier voor het foto-album!