Kerstfeest Auriga

Auriga heeft het kerstfeest van 2006 in het teken gezet van Stichting Kidz Active. Alle medewerkers, vrijwilligers, leerkrachten, verzorgers en natuurlijk niet te vergeten de kinderen, iedereen heeft héél hard gewerkt om het hele feest te laten slagen.
Onze dank gaat ook uit naar Eline en Ilona van het activiteitencentrum, geweldig meiden wat jullie hebben gedaan.


Hier volgt een verslag van het kerstfeest bij Auriga, waar Kidz Active zo welkom was.
In het najaar van 2006 zijn Patricia, Chantal en Yvonne voor de eerste gesprekken geweest met Eline en Ilona. Samen hebben we gekeken wat een goed plan van slagen zou worden. Over een ding waren we het direct eens: het moest een KINDEREN VOOR KINDEREN worden. Mary en Yvonne hebben toen samen een middag voorlichting gegeven over Kidz Active en wat we allemaal doen in Tamale, Ghana. We hebben alle groepen in de Vissenkom ontvangen en een powerpoint presentatie laten zien. De kinderen en hun begeleiders waren allemaal zeer geïnteresseerd.
Nu konden we gaan beginnen aan de echte voorbereidingen. Eline had van vilt en gekleurd ijzerdraad hele leuke poppetjes gemaakt, en vervolgens voor alle kinderen een pakketje samengesteld, die ze konden meenemen om te maken. Kortom, er werd hard gewerkt.

En toen was daar het kerstfeest.
Alle kinderen zagen er leuk uit en hadden er ook echt zin in, en wij (Sandra, Danielle P, Chantal, Damian, Senna, Mary, Danielle v A, Patricia, Yvonne) natuurlijk ook.
Eline en Ilona hebben met medewerking van héél veel mensen de vissenkom en de rest van het gebouw helemaal aangekleed. Het was zo gezellig, overal waren stands met lekkere hapjes en leuke dingen om te kopen, ook in de school was héél druk doende geweest, prachtige bloemstukken en houtsnijwerk waren gemaakt.
Er waren verschillende optredens, de rapgroep DIVINE COLOURS met hele gave rapdansen, WIES VAN IERSEL speelde prachtig CELLO, MANDY in haar prachtige jurk heeft het rad van Fortuin bediend, en dat deed ze goed.
Er was een modeshow van de groep van Oudelandshoek, en wat ook geweldig was, de Dinnershow van de crisis, hulpverlening die voor het eten hebben gezorgd.
Iedereen moest de koffie en de thee betalen. Buiten zat Paulus Djembe te spelen, als je een muntstuk in de pet deed.
In alle huizen waren hapjes en drankjes, oliebollen, kippenpootjes, en in één huis was er een film gemaakt met de kinderen, echt heel gaaf.
Ook werden er films van Kidz Active van Ghana vertoond.
Kidz Active stond er met een kraam met allemaal mooie Ghanese spulletjes, die goed verkocht werden.

Overal prachtige kerstbomen, iedereen heeft voor dit feest echt keihard meegewerkt.

Op 11 januari 2007, de nieuwjaarsreceptie en de cheque uitreiking door URWIN RAMPADARATHSING, EN HET BEDRAG WAS € 1200,- .
Ook kregen we de poppetjes, die de kinderen hadden gemaakt voor de Kidz in Ghana.

Nou jongens en meisjes, kijk maar op de foto`s en je kunt zien hoe blij de kindertjes waren met de poppetjes! Deze kindjes hebben niet eens een eigen klas waar ze les krijgen, maar zitten gewoon onder de boom. Zij hebben op hun beurt weer een mooie tekening gemaakt die Mary en ik mee hebben genomen vanuit Ghana toen wij daar in Februari waren. Wij hebben de tekeningen op donderdag 3 mei aan Eline en Ilona gegeven.
Dank jullie allemaal voor alle moeite en al het werk.

Klik hier voor het fotoboek