Speculaasactie december 2016

 

 

 

 

 

 

 

 

Afgelopen maanden zijn wij, Tiana Rekelhof en Eline Terhaerdt, samen met onze families bezig geweest met een speculaasactie!  Dit om geld in te zamelen voor de Kidz Active Foundation.

Wij werden steeds enthousiaster over het actie voeren, vooral omdat mensen zo enthousiast en leuk reageerde op onze speculaasactie en ook omdat wij op zoveel verschillende plekken speculaas mochten verkopen.

Zo mochten wij de speculaas verkopen in de kerk, bij twee vestigingen van Bruna (werkgever van Tiana), in het verzorgingshuis (werkgever Eline), de videotheek, bij een koor en op een kaartclub. En natuurlijk verkochten wij de speculaas ook aan familie, vrienden, kennissen en collega’s! Wij hebben wel vier of vijf keer een winkelkar vol nieuwe speculaas kunnen halen, het liep als een tierelier! We hadden het niet durven hopen, maar de opbrengst van de speculaasactie bedraagt €1673,80! Met deze opbrengst kunnen er veel mooie dingen gedaan worden door de Kidz Active Foundation. Heel veel dank aan iedereen die heeft bijgedragen aan deze actie!!