rommelmarkt 19 november 2005

Op 19 november hadden we een rommelmarkt in het Feyenoordstadion.
Chantal, Rasit en Gulsah met een eigen kraam, Danielle en Sandra met een eigen kraam en Patricia en Yvonne samen voor Kidz Active.Waarvan Patries het grootste gedeelte alleen heeft gestaan.Omdat ik later kwam.
Chantal had de kramen geregeld en ook een leuke korting.
Rasit had een aanhangwagen geregeld waarvan de Kidz en Ras de kosten hebben gedeeld.
Vrijdagmiddag zijn Chantal en Manon naar Zwijndrecht geweest om alle kleding op te halen, die eerder door Cor opgehaald was in Dubbeldam en door Danielle gebracht vanuit Rotterdam.
Yvonne heeft vrijdagmiddag ook nog kleding gebracht naar Chantal, zo is iedereen van te voren weer aan het werk geweest.
s`Morgens vroeg om half acht was het verzamelen bij Patries , waar de boeken in de kelder stonden die ook nog meemoesten, dozen vol wat hebben ze gesjouwd.
Dit zonder Yvonne , want ik mocht later komen van de directie,
En in Rotterdam alles weer naar de kramen sjouwen , waar eerst ons was verteld dat je met je aanhanger naast je kraam mocht rijden, bleek later niets van waar te zijn, dus weer hebben ze alles gesjouwd.
Het was verschrikkelijk koud .
De kramen waren klein en de ruimte erachter te klein zodat er niet eens een krukje kon staan.
Maar de stemming zat er goed in.
Om half een heeft Daan mij opgehaald en na dat ik warme rozijnenbollen bij Ron had gekocht zijn ook wij naar Rotterdam gegaan, waar iedereen stond te vernikkelen, maar het was wel heel gezellig.
Dus de meegebrachte koffie kwam goed van pas.
En , eindelijk mochten we de kramen opruimen, ja hoor weer alles terug sjouwen, wij blij dat Chantal de buggy niet had verkocht.we hebben de buren dozen met kleding gegeven voor de volgende dag ( zij stonden nog een dag) en zijn hard rennend naar Dordt gegaan.
We hadden inmiddels afgesproken dat we geen rommelmarkten meer zouden houden de opbrengst is echt te weinig voor het vele werk wat er aan vast zit.
In Dordt aangekomen naar het Leger des Heils gereden, maar die zijn op zaterdagavond gesloten.( althans in sterrenburg)
Toen hebben we stichtingen gebeld of ze de kleding nog konden gebruiken maar nee iedereen zat vol.
Wat nu te doen.
Daar stonden we in Crabbehof allemaal moe en koud en een aanhanger vol met kleding en boeken en de aanhanger moest Rasit nog wegbrengen.
Tot er plotseling een meneer van het kamp opdook en daar hebben we aan gevraagd of hij interesse had in alle spullen, ja hoor zijn zus geeft het aan de arme gezinnen, nou prima dus, en wij van alles af.Hahahahahahaha.
En de opbrengst voor al het werk was.€ 46,60.
De kosten voor de kraam € 22,00 met de korting er al af.
De kosten voor de aanhanger € 10,00 dus gedeeld met Rasit.
Dat wil zeggen dat we alle moeite hebben gedaan voor € 14,60.
Als je dan bedenkt dat de auto`s niet op water rijden en Daan en ik entree hebben betaald en iedereen een patatje heeft gehaald, je moet wat met de kou, was het al met al een dure dag,Want we betalen altijd alles zelf , alleen de opbrengsten gaan naar de Kidz.
Groetjes Yvonne.