5 juni 2005 belontbijt van de sponsorloterij met het hele Kidz team

Ja, het belontbijt van de sponsorloterij in Amsterdam. Heel vroeg opgestaan (op zondag) en verzamelen om 8 uur bij Mary en rijden maar naar Amsterdam. Danielle zou later komen i.v.m. haar werk en moets dus alleen rijden. In Amsterdam aangekomen bleek dat we de eerste waren, mooi zo, en het ontbijt stond al klaar! Aavalluhhhh. Danielle was gelukkig echt op tijd en kon nog ontbijten.

Het spel gaat zo:

Er komen 5 of 6 teams van verenigingen of stichtingen om te bellen om sponsorloten te verkopen.Een lot kost € 6,50, waarvan € 3,50 naar het goede doel gaat. In dit geval stichting Kidz Active. Ieder team heeft 5 bellers en 1 aanvoerder. Yvonne, Patricia, Danielle, Yvonne, Chantal en Manon zijn bellers en Mary is onze aanvoerder. Het bellen gebeurd in het callcenter van de sponsorloterij. Om half 10 klinkt het startschot en beginnen alle teams te gelijk te bellen.

Om 10 uur klonk de eerst gil al, één van de stichtingen had 10 loten verkocht aan iemand. Tussen de middag even een koffiepauze en dan weer bellen!!!! Onze stand was 42 loten verkocht en 8 loten omgezet.

Het was al met al een erg gezellige en geslaagde dag!!

Bedankt voor het kopen van de loten!!

Groetjes Yvonne en Patricia